Training Communicatie & Interactie

Communicatie en interactie is een complex proces van zenden en ontvangen van informatie binnen een bepaalde context. Het vervoersmiddel daarvan is onze taal, zowel verbaal als non-verbaal. Het verwerken van informatie en de expressie van onze reactie daarop verloopt via onze eigen unieke interne processen. Sommige daarvan verlopen via ons bewuste brein, de meesten echter via ons onbewuste brein. Hoe zou het zijn als jij meer bewust bent van jouw unieke interne processen en daarmee meer regie krijgt over jouw wijze van communiceren?

Ik kan het je leren en laten ervaren in mijn trainingen. Dat doe ik met passie. Ik blijf gefascineerd door de wereld van communicatie & interactie. Daar heb ik me jaren in ondergedompeld en dat heeft mij, onder andere, gebracht tot internationaal gecertificeerd NLP-trainer. In dat proces heb ik mezelf ontmoet en ben ik me meer bewust geworden van het effect van mijn communicatie. Communicatie is vaak millimeterwerk.  Eén woord, één gebaar kan een wereld van verschil maken.

Wat is het effect van jouw communicatie? Hoe komt communicatie van anderen bij jou binnen en wat doe je daarmee? Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan in interactie met anderen en zou je willen begrijpen hoe dat komt? En wil je daar ook iets aan doen? Dan is een training communicatie & interactie een goed idee!

Individuele training & coaching

Een individueel traject van training & coaching is zinvol als jij persoonlijk in een situatie zit waar het belangrijk is om jouw communicatie & interactie meer effectief te maken. Tijdens dit traject stem ik theorie en praktijk volledig af op jouw situatie. Dit geeft ook ruimte voor persoonlijke coaching als dat dienend is voor jouw proces.

Groepstrainingen communicatie & interactie

Loop je met jouw team vast op het gebied van communicatie dan is het zinvol een training te volgen die speciaal afgestemd is op jullie specifieke situatie. In mijn trainingen is er altijd voldoende afwisseling in theorie en praktijk. We werken aan de hand van voorbeelden uit jullie dagelijkse praktijk, aangevuld met voorbeelden uit mijn praktijk. Dat doen we allemaal op een luchtige, interactieve manier. Samen leren is leuk!