Individuele coaching & begeleiding

Een individueel traject van coaching & begeleiding heeft een duidelijke structuur. Het aantal sessies en de doorlooptijd is afhankelijk van de vraag en het verloop van het proces. Hierover maken we van tevoren duidelijke afspraken.

Kennismakingsgesprek
Ik vind het belangrijk dat het klikt tussen ons en dat jij vertrouwen hebt in mij en in mijn werkwijze. Daarom bied ik geheel gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Intakesessie
Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is zorgvuldig aandacht te besteden aan de richting en de structuur van het traject. Dat geeft duidelijkheid en veiligheid. We weten dan allebei wat we van het proces en van elkaar mogen verwachten.

Inhoudelijke sessies
Ik luister met rust en aandacht naar jouw verhaal. Met krachtige vragen en beproefde technieken leid ik jou naar inzicht en bewustwording. We gaan samen aan de slag met bij jou passende methodieken om blokkades op te ruimen en hulpbronnen te activeren. De opdrachten die ik je meegeef helpen jou te trainen op nieuwe vaardigheden en strategieën. Dan laat ik je beetje bij beetje los zodat jij actief en vol vertrouwen jouw verandering kan realiseren.

Afronding en nazorg
Iedereen die een traject bij mij volgt heeft recht op nazorg. We spreken bij de afronding van het traject af op welke manier jij daar gebruik van wilt maken.

Technieken en methodieken
Ik ben goed opgeleid en heb ruim ervaring met de technieken en methodieken die ik toepas. Dat doe ik op mijn manier, omdat ik weet dat dat werkt. Tijdens het traject kies ik, altijd in overleg met jou, voor de werkwijze die het beste past bij jou én bij het ritme en het tempo van jouw proces.